Pentru mulți o nebunie,
pentru mine și familia mea,
o pasiune.

Dedicați pământului
și roadelor lui.

Rețetele Veronicăi sunt concepute pentru a bucura oamenii cu produse de calitate, cu fructe și legume din producție proprie sau locală, fără a adăuga niciun fel de colorant, conservant sau orice alt tip de aditiv artificial.

Pasionați de inovație
și gusturi deosebite.

Credem că pasiunea, îndemânarea și curiozitatea noastră de a experimenta rețete noi este alimentată de dorința de a aduce un zâmbet chiar și celor mai încruntate chipuri. Succesul lor este încoronat de o cantitate redusă sau inexistentă de zahăr.

Poezie simțită în gust, și o clipă dulce, de iubire.

Aplicăm creativitate în reinventarea selecției de dulcețuri naturale ale bunicii, astfel mângâind și cele mai năzbâtioase suflete urbane. Borcanele din cămara, se consumă de dor, de drag, de alint și iubire.

DAR SĂ O LĂSĂM PE VERONICA SĂ ÎȚI POVESTESCĂ MAI MULT.

Te invit să începi fiecare zi – iubind.

Să te lași cucerit de natură și gustul ei divin. Te invit în lumea mea, unde dulceața fructelor se condimentează cu pasiune și poftă de iubire. Am făurit o dulceaţă a vremurilor ce au fost și care are să vină înapoi, cu siguranţă, am condimentat-o cu toată iubirea pământului și am pus-o la borcan pentru ca tu să te bucuri de secretele naturii în fiecare dimineață.

De o dulceață cu iz plin de speranță, a viselor din miez de noapte ce fac lucirea ochilor să fie un jăratic plin de apă vie. O dulceață care te invită să visezi, să te însetezi și să iubești. O dulceață care te invită în lumea poeziei și a dimineților pline de emoție.

O viață dulce să aveti!
Love, Veronica.

Descoperă secretul Veronicăi.
Savurează iubirea la borcan.