Doar din fructe proaspete și zahăr
Dulceața de caise cu păstăi de vanilie și sâmburi este realizată doar din fructe proaspete și zahăr, fără nici un fel de conservant, colorant sau adaosuri artificiale. Gustul dulce-acrișor al caiselor se potrivește de minune cu o porție de vafe sau de clătite, în diverse preparate (cheesecake, tarte, negrese), sau direct în iaurt, pe orez cu lapte, pâine sau biscuiți.
Fructe din producție locală, preparate artizanal, în loturi mici
Fructele provin din producție proprie sau de la producători locali și sunt preparate cu mare grijă, în loturi mici, în totalitate manual, pentru a le păstra cât mai mult savoarea și textura. Dulceața este apoi sterilizată în mod tradițional, în baie de abur și apă, iar termenul de valabilitate de minim 2 ani.
Aromă fină și gust crocant
Aroma fină pusă la borcan, îmbină perfect gustul caiselor parfumate românești cu subtilitatea dulce a păstăilor de vanilie și cu textura crocantă a sâmburilor de caise.
Descoperă, gustă și bucură-te de o clipă de iubire!
Ingrediente: caise, zahăr, sâmburi de caise, vanilie, păstai de vanilie, lămâie.
Valori medii nutriționale pentru 100 g produs:
Valoare energetică 1354 kj/319 kcal.
Grăsimi totale 2,5 g, din care acizi grași saturați 0,1 g, Glucide 70 g, din care zaharuri 67 g, Fibre 1,3 g, Proteine 2,6 g , Sare 0 g.
*Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal).