Dulceață de trandafiri

  • Conține doar petale de trandafiri proaspete și zahăr, fără adaosuri artificiale.
  • Are un gust dulce-parfumat, păstrând aroma specifică a trandafirilor.
  • Se poate consuma ca topping pentru vafe sau clătite, în diverse preparate (cheesecake, tarte, negrese), sau direct în iaurt, pe orez cu lapte, pâine sau biscuiți.
  • Pregătită cu mare grijă, în totalitate manual, în loturi mici, pentru a păstra cât mai mult din savoarea și textura fructelor.
  • Produs sterilizat în mod tradițional, în baie de abur și apă, cu termen de valabilitate de minim 2 ani.
  • Preparată în bucătăria Veronicăi din Alexandria (Teleorman), cu petale de trandafiri din producție proprie.
Mai departe

21 lei 15 lei

Gramaj: 220g
Categorie: Tradițional
100% natural: nu conține conservanți, aditivi alimentari sau arome artificiale
Descriere Produs

Doar din petale de trandafiri proaspete și zahăr

Dulceața de trandafiri este realizată doar din petale de trandafiri proaspete și zahăr, fără nici un fel de conservant, colorant sau adaosuri artificiale. Gustul dulce și parfumat se potrivește de minune cu o porție de vafe sau de clătite, în diverse preparate (cheesecake, tarte, negrese), sau direct în iaurt, pe orez cu lapte, pâine sau biscuiți.

Petale de trandafiri din producție proprie, preparate artizanal, în loturi mici

Petalele de trandafiri provin din producție proprie și sunt preparate cu mare grijă, în loturi mici, în totalitate manual, pentru a le păstra cât mai mult savoarea și textura. Dulceața este apoi sterilizată în mod tradițional, în baie de abur și apă, iar termenul de valabilitate de minim 2 ani.

Un adevărat deliciu culinar

Am pus cu blândețe elixirul iubirii la borcan în dulceața de trandafiri. Un adevărat deliciu culinar!

Descoperă, gustă și bucură-te de o clipă de iubire!

Ingrediente: trandafiri, zahăr, lămâie.

Informații Nutriționale

Valori medii nutriționale pentru 100 g produs:

Valoare energetică 1228 kj/289 kcal.

Grăsimi totale 0,02 g, din care acizi grași saturați 0,03 g, Glucide 72 g, din care zaharuri 71,5 g, Fibre 0,2 g, Proteine 0,07 g , Sare 0 g.

*Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Citeste reteta Veronicai